Aiskrim Booth Untuk Segala Majlis 2015 / 2016

Hari Raya 2015 ada berapa hari lagi je. Mungkin lagi seminggu kan. Alhamdulillah berjaya juga mengahrungi majlis Open House dengan bermacam-macam order sana sini, Alhamdulillah. So nak #throwback siket lah gambar-gambar Hari raya nih. 
Untuk event yang ini, customer ni nak kan kami buatkan Aiskrim Booth. So kami set up serba sedikit lah untuk booth aiskrim ni.. Simple je la. Tapi toppings memang meriah! haha
Korang kalau nak try Aiskrim Booth ni. Comey je tau. hihi

Kalau berkenan boleh contact saya untuk dapatkan Quotation pelbagai majlis :
 017-880 5272 Ayu
========================================

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.