AISKRIM STESYEN

Pernah ke korang dan aku jugak dengar pasal ICE CREAM STATION? emm aku baru le juga baru je je dengar ni. Since! ada orang pernah buat tempahan aiskrim untuk 1000 pax which mean  1000 kon. BUT, dia nak decoration with toppings and sprinkles atas each of ice cream tu. Korang imagine la sendiri cemana. Aku dah terliuq bila nak kene imagine ni. HAHAHA

Bukan bermakna aku tak pernah dengar tapi aku tak pernah deko. Ada aku deko, about 4 event je kot. Then aku ada masalah transportation masa tu, susah nak gerak kesana sini, so terpaksa stop jap. Sedih. Masa tu pakai kereta Savvy WNK 8763. Paling legend naik kereta manual dengan clutch panjang ketanah (ok gurau je.ihihi) then lepas tu bawak kereta pakcik pulak SAGA lama JGU 6930. Lagi legend takde aircond. Tapi gigih jugak untuk mengejar cita-cita nak jadi pengusaha aiskrim yang termaju. Emm
Korang boleh la scroll cerita lama-lama kita hihi. 
Jadi kemungkinan besar ingat lepas majlis perkahwinan kita, bulan Oktober 2015 nanti, kita nak buat balik Aiskrim Stesyen ni balik. Harapan sangat rasanya nak menjana pendapatan dari rumah. Cuma weekend je keluar buat event. 

Hubungi saya di :
Facebook : Mashidayu Mohyi
No tel : 017 – 880 5272
SID No : 1208072
Thanks for reading 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.