** Thanx sO muCh **

arini wat 2 entry okes…coz aku xdak kojer…smbil lepak2 blik mber aku coz mlm ni ader raptai convo makanye..aku bermalas2an beronline….hehe..walaupun wirless agk kureng skit di area ni..tp dapat le jugakkk…

di kesempatan ini…aku nk ucapkan berbanyak2 terima kasih pd mber2 yg wish Birthday pada aku ari ni..thanx so much..n pada Baba coz present kan aku camera NIKON coolpix L100…asalnye nk presentkan iphone..huhu…tp xper..aku suke…sayanggggggggg sngat..terima kasilh baba..love u…n thanx jgak pd Along my lovely sister…bnyk bnda yg die suke bg pd aku..almaklumla..aku sowang je adik pompuan die..hehe…aku hargai semua nye…

oh..thanx jgk pd MAxis….coz aku bleh gayut2 free ngan mber2 aku…ahakss…aku suke..tp shri jer plak…celcome 7hari tu..tp xrmai plak mber aku yg gn UOX..so susah la nk wat 8pax…hampess….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.