Bacaan Kencing Manis Menurun Selepas 2 Minggu Amalkan Vivix

Bacaan Kencing Manis Menurun Selepas 2 Minggu Amalkan Vivix. Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan. Seram tahu tak. Hahaha.. kena prevent dari sekarang ni.
Bulan lepas melawat Cu, bila nak balik tu Cu kata nak beli Vivix. Untuk buah pinggang. 26/9/2016 hantar Vivix ke rumah Cu. Lepas explain semua terus gerak pegi kerja sebab dah lambat. 2 minggu lepas tu Whatsapp Cu balik nak followup OK ke tak makan Vivix tapi 25/10 baru Cu reply. Hahaha.. 
Alhamdulillah terkejut dan bersyukurnya kencing manis Cu turun dari 20 kepada 10. Belum lagi tahap normal but its going there. Syukuuurrr sangat. Itu selepas sebotol Vivix. Bila sendiri dah rasa bagusnya Vivix ni, mesti akan repeat nak Vivix lagi. And yes, Cu repeat her second Vivix! Bila hantar Vivix kat Cu 27/10/2016, Cu pun nampak lebih sihat, muka lebih ceria. Cu kata badan pun rasa sedap sihat. Siap boleh kejar-kejar dengan angsa.
Sejak kebelakangan ni Cu ada masalah untuk bertutur dengan baik. Cu tak sihat and tend to lost her vocabulary at times. Tapi bila jumpa Cu hari tu dah lancar sikit. Lebih baik dari sebelum ni. Sebelum ni baca dan promote Vivix membantu meningkatkan fungsi otak. Tapi sekarang dah nampak sendiri dan semakin yakin dengan Vivix. Dengan izin Allah, what Vivix did worth the price!



CARA BUAT PEMBELIAN VIVIX
CARA 1
Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau
Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
CARA 2
Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana
yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila
membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Seremban,
Port Dickson dan Bandar Baru Bangi .saya merupakan pengedar Shaklee
sekitar  Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi.

Untuk info lanjut dan membuat tempahan, boleh whatsapp atau PM kami
Regards,
Pengedar Top Shaklee Malaysia,
FB : Isma Lyeza
FB Page : AlmariCantik
PENAFIAN : Maklumat yang diberikan dalam
artikel ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Ia tidak bertujuan untuk
digunakan untuk merawat atau mendiagnosis keadaan perubatan. Ungkapan mereka
yang ditemubual ‘tidak semestinya mewakili pandangan pengarang dan ia di siar
untuk manfaat kepada orang lain yang mempunyai pengalaman yang sama.

One thought on “Bacaan Kencing Manis Menurun Selepas 2 Minggu Amalkan Vivix

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.