** Balloons Over Bend **

assalamualaikumm….

ari sbtu lepas sis aku bwk kite org g negok hot ballon kt Les Schwab Amphitheater…kn bgun s’awal 4 pg…huhu..tu coz nk solat sbuh kn..tp nk g negok hot ballon tu kn g kul 5 pg…berlangsung 3 hri…start dr jumaat smpai ahad…bnd ni kn negok angin..so time kite org g tu angin xbaper kncang tp nk menaikkan ballon tu susah..coz angin ttp ader…sejuk giler pgi tu..siap kn pakai glove lg..huhu…



using Nikon D5000…cntik giler pic ni…aku suke


Along n her kids…pas snap pic ni..ballon blkng tu pon…terkulai layu d tiup anginn…huhu…xbleh fly…coz angin…

Hot Ballon dh nk tumbang…

ni 2nd Hot bullon yg d usuhakan tuk fly…

dpt bunny ear from energizer

tngk..hot ballon yg 2nd ni pn nk tumbang dh d tiup angin…nyebok la org putih ni…
ni hot bullon dr bunny energizer..rase korng knl kan bunny ni….
abis je hot ballon ni x tunggu lm…sejuk beb..so kite org pn blah..blik smbung tdo pon best..hehee..

One comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.