BETAPA MUDAHNYA MENGHILANGKAN PARUT STRETCH MARK SELEPAS BERSALIN!

Betapa mudahnya menghilangkan parut stretch mark selepas bersalin. 

Stretch marks. Ramai ibu2 yang mengalami masalah ini sepanjang kehamilan, terutama sekali apabila kandungan mencecah 8 bulan ke atas. Rasa stress setiap kali terpandang rekahan pada kulit yang dulu licin dan sekata.

Untuk saya, saya mengalami stretch mark jauh lebih awal. Seawal menjengah alam remaja; 13-14 tahun. Awal kan? Saya dulu, sangat kurus sewaktu di sekolah rendah. Apabila memasuki sekolah menengah, ditambah dengan perubahan hormon, (baru nak up orang kata) saya mula dapat berat seimbang.

Tapi kesannya, saya mula perasan terdapat stretch marks pada kawasan-kawasan tertentu pada tubuh saya. Gelap dan hodoh. Memang sebagai remaja, saya akui saya rasa sangat rendah diri. 

Masalah ini tidak pernah selesai, sehinggalah bertahun-tahun kemudian. Suatu hari, kalau tak silap pada 2012, Master Hadha perkenalkan saya dengan ESP. Asalnya beliau beri saya cuba segelas di rumahnya. Kata Master Hadha, bagus untuk lapik perut sambil boleh meningkatkan metabolisme, maklumlah saya bekerja shift adakalanya makan tak menentu lagi pula letih melayan Adam Dzikri yang baru menginjak 2 tahun masa tu.
Seteguk saya rasa, mm sedap. Saya beli 1 canister ESP dengan harapan siapa tak nak kurus kan? Hehe

Pada suatu hari, lebih kurang 2 bulan selepas mengamalkan ESP, saya perasan yang garisan gelap stretch marks pada tubuh saya semakin pudar. Eh, biar benar, detik hati saya. Untuk kepastian, saya hubungi Master Hadha. Alhamdulillah, memang betul rupanya. Haruslah saya teruja dan konsisten terus minum ESP. 

Rupanya boleh berkurang kesan stretch marks ni ye. 

Sekarang dah masuk tahun ke 4 saya mengamalkan ESP. Kesan rekahan pada kulit saya hampir- hampir tak kelihatan. Secara tak langsung keyakinan diri pun bertambah, sampaikan nak bercakap depan orang ramai pun rasa yakin je.

Seronok sangat!

KENAPA ESP?
ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang
lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas
kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara
klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.

  • Protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan kandungan
    14gram protein soya dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan ini amat
    baik untuk kesihatan jantung.
  • Membantu mengekalkan otot, memperbaiki tisu dan fungsi enzim dan hormon yang teratur.
Minum ESP setiap hari untuk elak stretch mark

CARA PEMBELIAN ESP UNTUK KURANGKAN KESAN STRETCH MARK SELEPAS BERSALIN

CARA 1

Anda boleh terus klik ke ESP ini
dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau
Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan

CARA 2
Sila
hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling
tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat
pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Seremban, Port
Dickson dan Bandar Baru Bangi .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar
Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi.

IsmaLyeza
ig @shakleebyisma
Email: shakleebyisma@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 012-6716961
COD Area: Seremban, Port Dickson, Bandar Baru Bangi