Cabaran pergi BANGKOK FREE TRIP 2016 (4H3M)

Baru masuk Shaklee, kemudian Shaklee nak bagi FREE TRIP pergi BANGKOK. Ok, saya tak tahulah Bangkok tu macam mana. Yang saya betul-betul sure Bangkok dekat Thailand, SYURGA SHOPPING, a lot of SPA yang kalau dekat Malaysia maybe beratus-ratus. Dan banyak entertainment, culture, nature, view yang lain dari Malaysia. 

Excited sangat dengan Bangkok ni since hari tu saya dijemput oleh upline Shaklee saya iaitu Master Hadhatina untuk datang preview nya di Hotel Palm Garden Putrajaya. Rasa sangat bertuah sebab upline saya adalah seorang Master Coordinator. Master Coordinator ni kalau dalam flow Shaklee adalah yang paling upper lah. Ce tengok flow nya :
Masalah pada diri saya ni, saya adalah kaki jalan. Saya memang suka nature  dan view tempat orang. Even pergi Ipoh pon saya akan cari apa kelainan tempat tu dengan tempat kita sendiri. hihi Sebelum ni hanya pergi dalam Malaysia je. Guna duit sendiri pulak tu. Kali ni rasa nak challange diri sendiri untuk dapat FREE TRIP BANGKOK ni by tahun depan. Ini adalah bawah tajaan Shaklee. Shaklee nak beri :
  1. FREE TICKET FLIGHT
  2. FREE HOTEL ACCOMODATION
  3. 4 HARI 3 MALAM
  4. DAPAT CASH MONEY 
  5. JALAN-JALAN SELURUH BANGKOK
  6. MAKAN FREE
  7. MINUM FREE
  8. TRASNPORTATION FREE
Sebenarnya bukan saya sorang je yang boleh pergi. Semua ahli Shaklee layak untuk dapat FREE TRIP ini (siapa belum ahli boleh contact aku) . Seriously susah nak dapat peluang macam ini. Jom tengok-tengok siket macam mana Bangkok tu 😉
Binaan Kuil yang unik yang nak sangat aku tengok.
Kesenian dan sejarah dahulu kala.

Dekat gambar dah cantik, kalau depan-depan tak cukup kamera nak ambil gambar. ;D
Ex panari zapin macam saya suka sangatlah tengok performance cenggini! hihi

Pasar Terapung.
Dekat Malaysia takde pasar macam ni.
Antara tempat unik yang paling nak pergi.

Adohai! kaki travel memang lemah la bila tengok bandar Bangkok yang penuh dengan scenery cantik-cantik, penuh dengan culture menarik, dan yang best pulak semua free-free belaka. 
Kalau korang nak tahu dalam Shaklee memang banyak trip yang diberikan. Tapi kebanyakan insentif sebelum ini lebih mencabar dari insentif BANGKOK FREE TRIP ni. Yang ni lebih mudah.  Mengikut pengalaman upline saya Master Hadhatina, diorang dah banyak kali ikot trip Shaklee ni. Saya giler teruja bila dia kata, trip dengan Shaklee bukan trip calang-calang. Nak naik kapal terbang sahaja dah ada orang angkatkan bagasi, kita tak perlu nak angkut-angkut beg teruk-teruk. Mereka yang akan uruskan semua.
Dan sesampai sahaja di Airport, mereka akan sambut kita dengan kalungan bunga dan macam-macam lagi. Imagine macam jadi Perdana Menteri buat lawatan keluar negara pulak hihi. Boleh katakan ini adalah STAR ASEA TRIP lah. Layanan 100% ala-ala star. 
Saya nak terangkan dan nak explained, tapi bukan dekat sini. Dekat entry lagi satu ni. Jom check it out (klik link dibawah) :
Hubungi saya di :
Facebook : Mashidayu Mohyi
No tel : 017 – 880 5272
SID No : 1208072
Thanks for reading 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.