Cara mudah cantikkan blog

hahahahahaha
entry kali ni takde kena mengena dengan apa apa tutorial. sebab aku cuma dok berangan tadi masa dalam bilik temenung. 
kan best kalau aku boleh padam apa apa widget yang aku taknak dengan hanya menggunakan pemadam? pastu kalau nak alih alih widget, aku cuma touch je skrin laptop ni srettt srettt alih widget kat sana sini. pastu kalau nak tukar kaler background yang comel comel, aku pakai je pensel warna, crayon, kaler magik, pastu kaler ikut suka aku. nak tukar tulisan kat titlle entry? tulis je macam yang ko suka guna pensil tekan tekan. 
kan best kalau takyah main dengan kod HTML? power mata aku pun tak naik. tekak pun tak loya. haha. eh kau nak buat apa lagi dengan blog kau ni Aish? adalah.. sekarang pakwe aku siapa tau..MR HTML   lolz
bahaha.

4 thoughts on “Cara mudah cantikkan blog

  • March 3, 2011 at 8:56 am
    Permalink

    jauh sgt idea mu ni..xper2 esok lusa ade ler tu yg create

    uik dok bilik termenung jan lame2 taw…ngehx3..:P

    Reply
  • March 3, 2011 at 1:31 pm
    Permalink

    a'aa kn.. kn best kalo sume leh wat gtu..
    gne crayon.. gune water kaler..
    abes la skrin laptop..
    ekeke

    Reply
  • March 3, 2011 at 5:33 pm
    Permalink

    hehee..tulaa.. tp ape leh wat..smua bnd dtg dr source code..so mesti ade HTML..sabar jelaa kan..:)

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.