Cara untuk Menikmati Percutian Percuma ke Bangkok 4H3M

Hai hai hai..

Harini seharian sibuk update pasal Percutian Percuma ke Bangkok 2016.  Saya rasa sangat excited nak ajak semua orang nak pergi sana. Ditambah lagi dengan kegawatan ekonomi yang ada sekarang, nak pergi bercuti kena pakai duit yang banyak. Bila Shaklee ada buat trip free ni, percutian 5 bintang pula tu, eksklusif dan ditanggung oleh Shaklee, siapa taknak kan?

Preview di Palm Garden Hotel Putrajaya

Actually saya nak bagitau, untuk korang yang belum lagi menjadi SID, masih berpeluang untuk dapatkan FREE TRIP ni. Jika korang meet requirements nya In Sha Allah, FREE TRIP ini akan korang nikmati. Untuk meet up requirement ni bukan lah susah sangat. Saya sangat percaya, semua orang boleh achieved dalam masa 8 bulan ni tuk dapatkan requirement ni.

Caranya yang terlampau mudah tu hanya ada 3 cara :

1. Sign Up sebagai Distributor 
2. Naik rank sebagai Supervisor
3. Kekal maintain sebagai Supervisor selama 4 bulan dari September 2015 sampai April 2016

DAN! Anda dah layak untuk dapat FREE TRIP ni.

Yang paling seronok nya, bila korang dah jadi Supervisor, minimum bonus yang korang akan dapat adalah RM 2000+++

Kalau next month maintain lagi Supervisor, dapat lagi RM 2000+++. Kalau korang ada kerja lain, bertambah-tambah la duit korang nanti.

Untuk dapat bonus sebanyak tu, kene la PM saya tau. Takkan nak cerita kat sini, nanti tak ekslusif pula.. Bukan itu saja. Untuk dapatkan produk yang baik dari Shaklee pon sila pm saya dulu eh? ihihi

Hubungi saya di :
Facebook : Mashidayu Mohyi
No tel : 017 – 880 5272
SID No : 1208072
Thanks for reading 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.