Daftar Ahli Shaklee dan sertai Program Y.E.S 2015

Saya baru saja mendaftar menjadi ahli Shaklee. Dan didaftarkan oleh upline saya iaitu Master Hadhatina. hehe seronok baq hang. Sebab bila mendaftar jadi ahli dengan hanya RM 69, keahlian seumur hidup (tak perlu renew membership), so dah boleh start membeli dengan harga ahli, yang jauh lebih murah dari harga retail. 

Nama saya : Siti Mashidayu Bt Mohd Mohyi
Id Shaklee : 1208072

Sebab musabab kenapa saya nak sangat jadi ahli Shaklee ni adalah sebab produk shaklee ni dah bertapak kat Malaysia ni memang dah lama. Dan kerana saya juga adalah peminat setia Vitamin C since belajar di Uitm. Maybe pengaruh kawan-kawan dan facebook masa tu, terlalu banyak Vitamin C yang mampu mencerahkan kulit dan macam-macam lagi. Then bila aku try Vitamin C dari Shaklee, kesan yang dapat dilihat sekarang nilah. Kulit makin bersih dan susah nak keluar jerawat even tengah period. Hihi Okei lah sebenarnya entry ni nak cerita pasal membership Shaklee hihi 😉

Straight forward :

Faedah bila korang join Ahli Shaklee, ada beberapa bende yang korang akan dapat. Lagi-lagi sekarang ni Shaklee ada buat program Y.E.S (Young Entreprenuer System) Nanti saya akan ceritakan Program Y.E.S ni.

  • Hanya RM 69, LIFETIME MEMBERSHIP – Tak perlu nak renew-renew membership korang
  • Kalau nak FREE MEMBERSHIP – boleh picit link ni FREE MEMBERSHIP SHAKLEE
  • Percuma Starter Kit lengkap – Starter kit yang beranggaran RM 200.00

  • Percuma VitaLea dengan pembelian 1 vitamin
  • Boleh membeli vitamin kesayangan dengan lebih penjimatan berbanding beli dengan harga bukan ahli
  • Peluang menjana pendapatan sampingan dan pendapatan bukan sampingan mencecah 6 angka – RM 100,000.00 <—- contoh sahaja
  • Dan automatik korang dan saya juga akan menyertai Program Y.E.S (Program Y.E.S ini ekslusif untuk yang mendaftar diantara May 2015 hingga Oktober 2015)
  • Once dah daftar, Shaklee akan berikan ID dan default password untuk korang access sendiri Shaklee2U korang. hehe
Kepada sesiapa yang berminat untuk memulakan perniagaan sendiri. Hanya bermodalkan RM 69 lifetime, klik dibawah :
Ok, thank you for reading 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.