Dah Lama Tak Update, Boleh lagi Ke Update Blog??

Haha! tajuk diatas memang tak boleh blah. Tapi rasanya memang ramai yang mengalami nasib dan situasi macam tu.
Soalan : Lama tak update blog, boleh lagi ke nak update??
Jawapan : Ofkos la  BOLEH. Selagi korang semua ingan emel dan password, In Sha Allah blog korang tu boleh lagi dibuka.. Kalau tak ingat, korang hanya mampu baca je lah. kuikuikui
Nak share siket kesedihan selama ni sebab dah berabad lamanya tak update. Dulunya blog ini diberi nama Aiskrim Buffet, anda boleh lihat link sebelum ni, banyak saya update pasal katering aiskrim yang saya jalankan. Dari Hard aiskrim, soft aiskrim, aiskrim booth dan macam-macam lagi.
Actually, perkara itu masih lagi dijalankan. Kerana saya bukan lah aiskrim man full time… Saya juga bekerja di salah sebuah syarikat vitamin… Vitamin yang paling femes dalam dunia tu. Tapi bisnes iakrim ni still berjalan lah macam biasa.
So sekembali nye saya nak menulis blog semula ni. Saya akan kongsikan lah mengenai update harian saya. Anda yang nak kawen nak nikah nak tunang nak akikah nak kesyukuran boleh contact saya k.
hihi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.