DETOX dengan Jus Chlorophyl

*DETOX*?? 😱😱😱
masih ada ramai lagi yang tertanya tanya

‼ Apa itu DETOX?

✔ • Kita selalu dengar perkataan DETOX kan? Ramai orang dah start detox. Artis pun ada. akak pun dah buat.
Air detox pun ada. Tapi sebenarnya DETOX TU APA? 📢📢📢

✔ • Detox = _DETOXIFICATION_ =
is a process of Removing potentially toxic substance from our body

✔ • Process of internal purification, cleansing or spring cleaning (pembersihan tubuh dalaman)

✔ – kita mandi tiap hari, cuci muka, bersih luaran Tapi dalaman? kita ada bersihkan tak?

‼ *DETOX*
Senang cakap service badan. kalau kereta kena service 3 bulan sekali. tukar minyak hitam, tukar filter. sampai masa tukar timing belt. tukar tayar. so *detox* ni service badan

➡ cuba bayangkan kita beli kereta, tapi tak pernah service. Selepas 20-30 tahun. Apa jadi?
Atau ada rumah tapi tak pernah buat maintenence langsung? Apa jadi?

❗Untuk yang sayangkan badan, nak lebih cergas, nak lebih sihat…Detox dapat membantu untuk memulakan gaya pemakanan dan hidup sihat.

➡ Dengan kehidupan kita yang serba sibuk sekarang. Kekangan waktu dan dengan life style sekarang. *cara makan*, *exercise pun kejap ada kejap takda*. rasa rasa umur *50-60 bagaimanakah tahap kesihatan kita? Fit, slim tak lagi?

#jomdetox/CHLOROPHYLL
#GayaHidupsihatHarmoni
#AnnKangWellness

http://www.wasap.my/+601128009215/OderSatu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.