ESP Energizing Soy Protien – Pengalaman sendiri dalam membantu menghilangkan JERAWAT

Saya peminat setia ESP. Tersangat suka sampai kan kalau tak ambik sehari rasa tak best dan tak lengkap.

Mula-mula saya nak ambil ESP ini adalah kerana terpengaruh dengan banyak iklan ESP. Bukan iklan la. Tapi testimoni rakan rakan yang telah berjaya

  • Nak putih cerah
  • Nak kulit bersih tiada jerawat
  • Nak kulit sentiasa lembab
  • Kulit lembab, tiada masalah kedutan
  • Nak kulit bermaya penuh protien. Bukan kulit kusam je
  • Nak kulit gebu
  • Nak diet
  • Nak kurus
  • Nak cantik lah
Bulan pertama saya konsum konsisten makan hari hari 2 scoope sehari, saya rasa perubahan yang sangat best. Seriously kulit jadi lembab moist je. Takde rasa kulit kering, dan kedut kedut. Seriously tak payah nak pakai moisturizer sangat. Sebab kulit dah sedia lembab (bukan berminyak ye). Best tau bila kulit lembab, cantik je.. Baru lah kulit orang sihat.. Hihi
Masuk bulan kedua saya consume ESP, saya rasakan perubahan lain pulak hihi. Biasa kalau saya nak hampir kepada tarikh period, kebiasaan jerawat saya akan muncul. Tapi yang peliknya, pada kalini.. Jerawar tak muncul langsung. Takde jerawat period tepi pipi ni macam ni. Ni gambar dolu dolu..
Masuk bulan ketiga konsum ESP dari Shaklee, saya mula dapati kulit saya lebih cerah sekata.. Jerawat susah nak tumbuh, kulit lembab dan takde kedut2 kulit kering. Seronok dah. Takyah risau dah la pasal jerawat. In sha allah bersih dah kulit badan sihat.
Nak dapatkan ESP ??

Hubungi saya di :
Facebook : Mashidayu Mohyi
No tel : 017 – 880 5272
SID No : 1208072
Thanks for reading 😉

2 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.