** future oH fuTure **

zaman skrg ni semua nye kn cepat n nk cepat aje,sp lmbt 4sure kn tnggal….skrg ni final sem aku…mber2 semua dah aply job itu n ini…de yg pesan dh awl2 pd aku suh isi form SPA even dri skrg…jgn tunggu nti dh abis bljor bru nk aplly..alamat mmg mnganggur le berbulan2…at least bl dh aply awl2 ni mn la tau tup2 de rezeki org pngil kite interbew kn…mn2 je ader job vacancy kn aply…aply sn aply sni……

hemm..tp bl pkir2 nk gak aply master…mber2 aku pon ramai yg dh aply master….nk amik under research ke mixmode or by course???mn best???…bkn2 mn yg senang??..n paling pnting mn yg murah…bleh??…yg pnting kite minat ape…tp nk wat master pon kn gn duit yg beribu2 itu..ahakss..mn mau korek???PAMA…hulur2 duit bulanan bisa…tp yurannya mmg melampau tingi..huhu…xsngup dah aku nk pnjaman pt itu…yg tuk degree ni pon xtau bl bleh abiskan…pd sp2 nk aply ni lmn web nye… http://www.ips.usm.my/… cpt2 aply coz dh nk tarikh tutupnye 27/2/09…

arini plak heboh2 antra mber2 aku pasal DPLI dh buka twran…ape itu DPLI??Diploma Pendidikan Lepasan Ijazah..nk isi nk isi….ni lmn webnye pd sp2 nk isi tp opppss…b4 that kn bl dlu la no pinnye di BSN….Rm20.60 tunaiii….dh dpt no pin tu blik korang bukak tenet taip or korang click je kt https://upu.mohe.gov.my/ . senang kn….pastu korang isi la ape2 yg die nk kn…kat ctu nti korang blh pilih cos aper yg korang nak n ader d twarkan d Uni mn…GooD luCk…
hemm…lgi2..nk isi job ape plak??nk send resume ke mn lg???

tp itu semua aku x lakukan….ahaksss….knp?? sbb aku masih dilema nk isi ke x form master..nk isi ke x job vacancy yg ader send the resume semua…nk aply x DPLI…nk isi x SPA…oohh…noo….
knp d lema??…tngu ajer citer yg akan akan akan datnggggg….. 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.