Gambar Sebelum Dan Selepas Makan Set Kulit Cantik Shaklee

GAMBAR SEBELUM & SELEPAS MAKAN SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE
Hai. Siapa yang taknak kulit cantik kan? Saya nak share tentang set yang BEST SELLER ni iaitu SET KULIT SHAKLEE. 
Set kulit ni juga antara vitamin terawal yang saya ambik 4 tahun lepas dan memang jadi feveret saya sampai harini. Nak kata kulit plowles putih melepak tu tak la tapi masalah jerawat tak pernah singgah, parut pun cepat hilang. Kulit yang kita nak mesti la kulit yang sihat kan? 
Jadi saya sharekan dengan korang beberapa gambar sebelum dan selepas amalkan set kulit shaklee ni. Perubahan kulit tu kita tak akan nampak seminggu dua ye sebab vitamin shaklee ni SELAMAT dan prosesnya pun secara SEMULAJADI jadi ambik masa sikit. 
Kenapa kena ambik supplemen tambahan untuk kulit? 
Sebenarnya hari hari kulit kita terdedah dengan radikal bebas. Jadinya sel kulit jadi rosak dan lama lama akan nampak tua dan timbul macam macam masalah kulit macam jerawat dan pigmentasi. 
Tu belum lagi sentuh bab pemakanan yg tak healthy macam fastfood, msg, dan bahan bahan kimia dari makeup yang kita pakai hari hari tu. Semua tu boleh merosakkan kulit tau 
Jadi pastikan hari hari kita ambik makanan yang sihat untuk kulit, ada vitamin c, ada segala keperluan zat yang kulit perlukan.
More info, boleh terus whatsapp Isma okay
✨New Stock available.
✨Postage hari hari
✨COD SHAKLEE area Seremban
.

Regards,
Pengedar Top Shaklee Malaysia,
http://jomtanyaisma.wasap.my/
Trusted Shaklee Seller since 2013
012 671 6961
IG : @almaricantikdotcom
FB : Isma Lyeza
FB Page : AlmariCantik

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.