:: Good Morning Teacher ::

Assalamualaikum…

Lama tak update..sekali update Good morning Teacher plak kan..hehe…pendekkan cerita petang kelmarin dapat call dari PPD utara. Pegawai PPD tu cakap ada GSTT kat SMK Pokok sena..dekat lah sangat dengan umah aku kan..jalan kaki pun buleh..nek beskal pun buleh..haha..sebulan kurus cikgu…ahakkss…tapi saya tak mau..nak nek keter gak..ahakkss…nak jadi bos..orang amik n hantar..classs…

So pgi ni la baru aku g amik surat lapor diri kat PPD utara jumpa la dengan En.saat..borak2 itu ini…termasuklah kaji yang dh di tukar sistemnye…adehh…tapi Alhamdulillah..dapat gak duit kan kan kan…then terus la g skolah tu..sekolah 1 sesi..so penuhla dengan budak-budaknya…oh saya takuttt….uhuukkss..tp arini aku smpai skolah dah dlm kul 9am..balik lak kul 2.40pm..evry day kcuali jumaat…huhu..i miss my home..tetiba plak..ahakkss..

Aku kena ganti cikgu bersalin smpai le awl bulan 9..huhu..pejam celik rasenye kejap je..tapi adehh..aku takutt..budak2 sekrang maklum je la kan..dengan kekurangan ajarnye..tambah le aku ni tinggi cam dak form 1 kan..huhu..mengajar subj sains..tapi belum tentu lagi..sebabnya cikgu yang aku ganti ni die ada ngajar form 3 so x bleh la kan aku ngajar..depa kn nak PMR..rosak kan klau aku ngajor..ahakkss..so wat masa ni just masuk ganti cikgu2 mn yang xdak..oh..1 masa ok lagi..esk de 2 masa hope x kena masuk clas form 2 ape tah…geram saya..ahakss..tnya nama pun cam nak jawab jwpan exam je..pnya susah…pot pet2 kat belakang bukan mainn…

Nak plak de 1 class form 2 time aku ganti masuk, de la cikgu disiplin nak wat spot check ..Ohh..aku suka aku sukaa..lalaalaa….ingat dlu kalau time aku skolah…klau kain labuh je sure kena gunting..haha..tu klau skolah time form 5 la, skolah aku b4 tu xdak le smpai kena potong2 kain semua..ahakkss…. paling kuat pon cek benda2 terlarang n kuku..ader dak pengawas laki ni jumpa la dalam bag dak pompuan dengan kasut la baju2 la..haha..nk g shoping ke merendek pas class..tpi kena rampas…blik sure kn beli kasut baru..huhu…

so 2morow..start new episode lagi….GOOD LUCK….

SAYA BOLEHH!!!!…..

obj=new Object;obj.clockfile=”0023-ltgreen.swf”;obj.TimeZone=”GMT0800″;obj.width=130;obj.height=130;obj.wmode=”transparent”;showClock(obj);

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.