Idea Dekorasi untuk Set Up Booth.

Salam penggemar aiskrim semua.. 😉
Sungguh berbesar hati saya untuk menge’share’ idea-idea dekorasi yang boleh dipilih oleh bakal-bakal pengantin atau sesiapa yang menginginkan majlis anda comel, cute dan ada dessert yang tidak disangka2.
Gambar kat atas ni adalah First Event kami. Nampak simple, tapi semua orang suka tau.. hehe Pada awal nak bagi kepada kids sahaja, tapi last2 makcik pakcik, atok nenek pon x lupa nak design and deco2 topping aiskrim tu.
Sebenarnya memang ramai orang mintak suruh buat Aiskrim Buffet ni. Tapi bila dah ada orang yang keberapa mintak buatkan, baru saya buat. Bukan apa, yela kita biasa cater aiskrim takde toppings, takot jugak nak buat ada toppings ni.
Lepas ni saya update lagi beberapa event yang ada order Aiskrim dengan Topping.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.