** Jemputan Kawin **

Assalamualaikum semua…

ok seperti yg ak janji kn pd mber2 yg nk negok hasil ak design kad knduri kezen ak..ni lah hasilnye..setelah bnyak kali aku edit bermcm2 bnd yg d tokok tmbah…

entry ni bkn la ak nk jmput knduri kawin aku kan..kang melalak plak bf2 ak kt luar saner…muhahaha..gelak jahat skit..cam ado je koleksi bf yg rmai…okes2..back 2 the story..ak dh d amanahkan oleh kezen ak Kausar-same age ngan aku tuk design kad kawin die+buku yasin+kotak tuk para tetamu…so stelah berhempas pulas ngan laptop ak problm nye dh bnd ni terbengkalai jap ngan aku agaklah ke bz-an…lingkup BM aku camni…

Asal tema nye white pink..ak pon design la bgai nk rak kan..sekali tup2 dh g kedai nk cetak kakak kezen ak lak ttba nk change the clor bcoz theme of the wedding sudah nukar le…so uols..apo lgi yg cek kn wat..edit le lgi kan…huhu..xpo lah..kezen nye psl..the new theme is gold but my kezen dress is peach..so kire mix gold peach..org kedai bg ak tmpoh 2 minggu..tp ni dh end of the week..so ak gagahkan jugak noks…wat yg terbaik n ni lah hasilnye..n alhamdulillah…kausar berkenan…huhu….ke terpaksa jgk berkenan…ahakkss…tp aper2 pon ak suke mdesign kad kawin mek ni..coz kami mmg rapat…agaknye wedding time die nti ak kot org yg bzies…coz diri ku sudah d booking oleh nya tuk wat kn hantaran die..makeup kn die pgi nk akad nikah tu..then ak lah jugak pngapit nye…huhu…1st time ni noks..i jd pngapit..gedik2 plak nk tayang muke..klau x b4 ni rmai org suh ak jdi pngapit depa ak tolak..sory ek kawan2 n kezen2 ku sayang..time tu ak x bersedia lgi nk pikul tanggungjwb sbgai pngpit glomer ni…wakaka…koya betoi la ayat…kang de gak yg termuntah…

majlisnye akan berlangsung 19/12/09…so majlis akd nikah pd belah pgi dlm kul 10 cam tu x silap ak n tngahrinye mjlis bersaanding….so hope semua berjln ngan lancar…

Muke dpn kad jmputan..
ni plan umah pngantinnye…

back of the card..huhu..promote skit kot2 bleh wat bisnes design pas ni..

ni plak de pic psngan dua sejoli tuk kotak souvenior for the guess..

n ni plak yassin tuk d letakkan dlm kotak tetamu..so evry 1 of the guess will get dis…dlmnye de la tulis name2 allahyarham n allahyarhamah yg telah tiada…Al-Fatihah…
p/s: the pic i took from google…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.