KANTOI PAKWE PERGI HOTEL

Hari tu aku dengar member aku membebel pasal dia gaduh dengan pakwe dia. pasal apa gaduh? pasal kantoi pakwe dia pergi hotel. tapi tak tahu ah dengan siapa. but still boleh menimbulkan syak wasangka ye tak. kalau korang jadi awek kepada si pakwe ni, mesti korang rasa something. 
kawan aku ni pandai. dulu dia senyap senyap ambik henset pakwe dia masa keluar dating, lepas tu buat FRIEND FINDER. kira macam dia tolong approvekan friend finder dekat henset si pakwe ni dalam diam diam. ha bijak bijak. lepas tu kawan aku ni pun selalu la find pakwe dia ni. yang si pakwe lak tak tahu diri dia telah difind oleh si makwe sendiri.
satu hari ni, kawan aku terkejut ah sebab tiba tiba malam tu dia find pakwe dia, pakwe dia dekat hotel. apa tah nama hotel tu. aku pun tak ingat. apa lagi pompuan ni meraung aah. haha. semua jenis maki makian keluar. nasib baik aku tak kena tempias maki maki dia. dasaattt..member aku ni pun apa lagi. ajak aku teman dia pergi hotel tu cari pakwe dia. last last tak jumpa. 
dan korang tahu apa jadi sebenarnya?
rupanya si pakwe ni hantar member dia pergi hospital. hospital tu betul betul bersebelahan dengan hotel tadi. kira kitorang terserempak si pakwe ni dekat tepi hospital tu ah. adeh. aku yang follow member aku ni dah bantai gelak guling guling. 
tu la..pandai pandai ko, ada gak kurang pandainya. lain kali jangan percaya sangat dengan Friend Finder ni. bukan betul pun. tak tepat sangat lahh! lepas tu kau sebagai awek, kena trust la pakwe kau. jangan senang senang nak maki sebaldi. sian pakwe ko tak bersalah.
Kesimpulannya, percaya pada pakwe berpada pada, percaya pada Friend Finder jangan sekali. muahaha. ok bai

22 thoughts on “KANTOI PAKWE PERGI HOTEL

  • April 26, 2011 at 4:29 am
    Permalink

    ha..tu lah..caye lagi kat teknologi..^^ kan dah malu sendiri..suh member tu malu sikit..hihi

    Reply
  • April 26, 2011 at 4:44 am
    Permalink

    alahai….siannya si pakwe ni…dlm bercinta kena trust each other.but if i,tau2 bf g hotel.mst nk ngamuk jugak rase.hehe

    Reply
  • April 26, 2011 at 4:48 am
    Permalink

    @rara pinkmafia
    haha tu la yg member tu rasa..mesti rasa something gak kan..hotel tuu. tp maybe dia g dinner ke ..so tkleh nk judge awal2.. huhu

    Reply
  • April 26, 2011 at 5:15 am
    Permalink

    hahaha..adoi..lau jd pd ika pon ika xtau nak trust yg mne..(=_=)"

    Reply
  • April 26, 2011 at 5:17 am
    Permalink

    betul tu..kepercayaan sangat penting dalam perhubungan.. huuu 🙂

    Reply
  • April 26, 2011 at 6:29 am
    Permalink

    haha. kadang friend finder tu berguna jugak. dlu ex bf kaki penipu buat FF kat die mmg tau je la die g mane. dkt tmpt laen ble tnye dkt umah? demss

    Reply
  • April 26, 2011 at 6:46 am
    Permalink

    hehe ..

    naseb baek tak pergi serang..
    kalo tak, lagi dasyatttt ,,

    hihihi..
    tapi camne nak buat friend finder eh ?

    tetibe.

    hehe

    Reply
  • April 26, 2011 at 6:56 am
    Permalink

    tu la…yg penting hati…
    bila kite jujur dgn pasangan kita…
    insyaAllah pasangan kita jujur…
    jgn terlalu syakwasangka…
    hahaha…

    Reply
  • April 26, 2011 at 7:30 am
    Permalink

    haha,kelakar cik aish,, keke
    camto sekali,, naseb pegy tengok and nmpk,, kalo tak tengok tetibe serang mmg sian pakwe dea,, hihi

    Reply
  • April 26, 2011 at 9:03 am
    Permalink

    makwe ni betui2 amik tau ye mana pakwe dia pi, tu baru pakwe kalau jd laki cemana ye agaknye ehehe

    Reply
  • April 26, 2011 at 10:25 am
    Permalink

    betul3…friend finder ni bukan boleh pcya.dulu,fara ada pernah pergi KTM seremban..bf frind finder.pas tu dia dpt nama hotel mana ntah.waktu tu keluar dgn kwn.pas2 tiba bf call kena marah.nasib baik dia percaya fara.hehe..

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.