** Kausar Wedding **

Assalamualaikum semua..Sihat?? hope semua sihat disamping orang-orang yang kamu sayang..begitu juga dengan saya..Alhamdulillah…I have nobody nobody but you..ahakkss…

ok semua entry kali ni aku nak share gambar-gambar perkahwinan COUSIN aku okes…bukan aku ye..belum lagi.. lalalaaaa….. so di sebabkan agak ke sibukan mengurus rumahtangga yang belum ada tangga just dah ada rumah saja..hahaa…apa kaitan…makanya lambatlah sedikit aku mengupload gambar-gambar cousin ku sayang..ahaakks… I Love You…opss…u dah ada dia…

gambar-gambar ni semua die ambil oleh aku + sepupu sepapat yang ala-ala cute..aku tak kata orang yang kata..huhu..spesis nek nab dan arwah tok mohammad..kan kan kan…ok makanya enjoilah menatap gambar-gambar ini..

Selamat Pengantin Baru Kausar & Nasirudeen 19.12.2009
The bride

itu MAMA saya… =)

Hantaran dari si Suami

Hantaran

Suapan dari si suami..jelingan manja si isteri.. dia i punya…

Pengantin with Kak Tah (kakak si isteri)

Mak Ija n Neesa

Akilah skodeng boyfriend la tu…


kami jurugediks aka jurufoto… tak bertauliah tapi walahh…ahakkss

Maaflah ye kepada sepupu sepapat yang mana gambar-gambar anda tidak tersenarai untuk di pengeditan saya bukan sebab tidak cantik untuk di pandang apatah lagi untuk di tatap, tapi di sebabkan masa yang amat terhad dengan aktiviti harian.

janganlah kalian-kalian semua gundah gulana kerana versi ke-2 bakal menyusul tidak lama lagi…
obj=new Object;obj.clockfile=”0023-ltgreen.swf”;obj.TimeZone=”GMT0800″;obj.width=130;obj.height=130;obj.wmode=”transparent”;showClock(obj);

2 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.