KISAH BENAR! Makcik Ni Nampak 10 Tahun Lebih Muda Hanya Selepas 21 Hari!

Rahsia Makcik Ni Nampak 10 Tahun Lebih Muda Hanya Selepas 21 Hari! Serius memang pada awalnya saya sendiri tak yakin betul ke dengan hanya menggunakan skincare, wajah boleh nampak 10 tahun lebih muda?? 

Kalau dengan skincare lain memang saya tak yakin. Tapi tidak dengan Youth Skincare yang baru je masuk pasaran Malaysia awal Mac lepas. bila makin ramai dah cuba sampai makcik ni pun teruja nak cuba, ini memang satu fenomena! makcik ni sendiri kongsi gambar beliau sebelum dan selepas cuba Youth Skincare. Betul! Wajah makcik ni memang nampak 10 tahun lebih muda! 

Bila saya banyakkan pembacaan tentang Youth Skincare ni, makin saya teruja untuk kongsikan dengan anda semua. Youth Skincare buat wanita tergila gilakan semula keinginan untuk nampak muda macam dulu. 

KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE UNTUK NAMPAK LEBIH MUDA

YOUTH skincare bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik, malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda. Sememangnya menakjubkan.

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.

BAHAN BAHAN SEMULAJADI YANG ADA DALAM YOUTH SKINCARE

MUSCADINE GRAPE
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
LOTUS JAPONICUS
YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.
APPLE STEM CELL EXTRACT
Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulituntuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.
SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.
VITAL REPAIR+® COMPLEX
Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

YOUTH SKINCARE BUAT WAJAH MAKCIK NI 10 TAHUN LEBIH MUDA!

Semakin bertambah usia kita, Pembaharuan sel kita akan menjadi perlahan dan kolagen dan elastin yang dihasilkan akan berkurangan.
Untuk dapatkan kulit yang cantik dan sentiasa muda, pembaharuan sel kulit perlu pada kadar yang lebih cepat. Sebab itu orang muda, kulit mereka lebih cantik, tegang dan berseri berbanding mereka yang dah berusia. Berkedut sana sini. 
Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain, teknologi canggih kami bukan sahaja menangani penuaan di permukaan, malah ia bertindak pada sel kulit anda.
Ini bermakna yang kami tidak hanya menyediakan manfaat perlindungan dan pembaikan, kami juga menyokong fungsibpenting sel yang dapat memulihkan keremajaan dan seri wajah.
Mengandungi 10 kali ganda kepekatan YOUTH Complex yang dalam proses paten, Youth Activating Serum semestinya produk yang diperlukan dalam koleksi YOUTH.
More info, boleh terus whatsapp Isma okay✨New Stock available.✨Postage hari hari✨COD SHAKLEE area Seremban
Regards,Pengedar Top Shaklee Malaysia,http://jomtanyaisma.wasap.my/Trusted Shaklee Seller since 2013012 671 6961IG : @almaricantikdotcomFB : Isma LyezaFB Page : AlmariCantik

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.