** klinik reNang **

1st time bljar swim mmg best + teruja…mn taknye, dri sem lepas lagi aku nk amik klink renang ni ngan roomate aku tp die xmo.katenye mahal la nk bl baju renang tu.tp bg aku ini 1 pelaburan kn..bukan ape..baju renang ni kite bli sekali bkn terus buang pas pakai,still bleh gn lgi tuk swim seterusnya…kan kan kan…so this sem die plak yg excited ajak ak join clinic renang ni…fee die ok je aku rase tu 8 sesi latihan….RM35 tunai n dpt free gift lgi..topi renang…bju renang x free la..kn bl sndrik le…ahakss…
mber aku dak UKM(acu) die dh de bju swim ni…so aku n muna(roomate aku) pesan kt die bju renang muslimah…huhu…cover semua ur body tau…dr top 2 toe..n ade skirt lgi tu yg best..coz pas swim2 bagai nk rak tu naik dr pool 4sure la kn baju kite akn lekat2 kt badan..so dgn adanye skirt ni bleh le cover ape2 yg kite nk cover dr nmpk..ahakss…baju muslimah ni hrga nye rm150 je..coz b4 nk bl bju renang ni aku n muna dah g survey kt queensbay rata2 semunye bju yg ala2 muslimah ni msti rm 180 – rm 2++…mmg mhal le…tu yg import jauh nun dr KL….
so pas dah de bju renang ni…evry week aku n muna akn g swim kat pool U aku..tp kalau tuk hari2 biasa still kn bayar le kalau bkn time clinik claz..murah je 4 student price RM0.50 je n tuk org luar pon buleh gak singgit per kupon..n kupon nye sila dptkan di jbtn keselamatan ye…bl bnyk2 kupon tu wat koleksi pon xper…senang nti anytime nk g swim2 bleh trus g jer n show ur kupon pd pak cik yg jaga depan pintu pool tu…coz kupon tu x dak tarikh luput…
ok nti aku smbung citer plak cara2 basic swimming….tataaa….blub..blubb….bluubbb….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.