Lelaki Ni Pun Guna Youth Sebab Masalah Parut Berlubang

Lelaki pun ada masalah kulit berparut lagi lagi berlubang. Selalunya disebabkan jerawat yang teruk atau pun kesan chicken pox!.

So customer ni cuba skincare baru dari Shaklee. Youth Skincare buat customer ni rasa teruja gila sebab dalam masa 20 hari je dah nampak kesan kulit dia dah makin kurang parut! .

Testimoni Youth Skincare Shaklee.

Antara feedback yang diterima oleh beberapa pengguna yang dah mula menggunakan skincare Youth hampir 2 bulan:

✅ Jerawat susah nak tumbuh
✅ Parut degil makin pudar dan almost hilang
✅ Pori pori semakin kecil
✅Blackheads and whiteheads berkurangan
✅ Kulit rasa makin anjal dan licin sangat sangat
✅ Kulit makin moist and glowing naturally
✅ Garis halus bawah mata makin kurang
✅ Tona kulit menjadi lebih sekata .

Paling best adalah Youth Skincare ni sesuai untuk semua jenis kulit tak kira la kulit normal/oil/dry/sensitif, semua orang boleh menggunakan Youth!.

YOUTH SKINCARE merupakan 100% semula jadi (natural) dan dijamin BEBAS daripada parabens, phtalates, hydroquinon dan mercury.

YOUTH SKINCARE telah diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi. Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

More info, boleh terus whatsapp Isma okay
✨New Stock available.
✨Postage hari hari
✨COD SHAKLEE area Seremban

Regards,
Pengedar Top Shaklee Malaysia,
http://jomtanyaisma.wasap.my/
Trusted Shaklee Seller since 2013
012 671 6961
IG : @almaricantikdotcom
FB : Isma Lyeza
FB Page : AlmariCantik