Menang Hadiah ke Hong Kong Hanya Kongsikan Testimoni Shaklee Anda

Pengumuman Hadiah Utama Cabaran Supermom Shaklee Story Peringkat ke 2

Suka betul kita bila ada contest-contest free nih! haha lagi-lagi kalau ada yang nak bawak berjalan keluar negara ni. Aishh baik hati sungguh si penganjur ni. Dah 2 kali dah penganjur mengadakan pertandingan sebegini rupa. Jadi watpe nak takut kan? Kali ini kan ada 1 lagi contest ni yang saya nak sangat-sangat JOIN! haha 

Sebab apa nak join?? sebab hadiah utamanya adalah :

TIKET PELANCONGAN 2 ORANG KE HONG KONG!! 

Perghhh. kita menangis bila tengok iklan ni!! Tapi.. contest ni tak start lagi. Pusingan pertama bakal berakhir tidak lama lagi. Untuk pusingan pertama ni amatlah mudah pertandingannya. Ada 2 pusingan, flow nya cenggini :

  1. Kongsikan testimoni anda dan karangan cerita anda itu
  2. Berikan gambar sebelum dan selepas
  3. Share dan promosikan testimoni anda itu untuk menambah likers terbanyak
  4. Kemudian top 5 bulanan akan masuk ke Pusingan ke 2
  5. Akan dijemput untuk rekod video untuk testimoni video pula
  6. Promosikan video anda itu, dan pastikan viewers ramai dan likers pun ramai
  7. Senang je kot. Promote kan je tau! hihi
So hopefully kali ke 2 ni pun lebih kurang macam ni. Senanglah nak score. Apa salahnya kan berimpian nak ke luar negara lagi. Haha free pulak tu. Jangan jeless.. 

Boleh klik link dibawah untuk lebih info :

So korang semua, saya akan update kan lagi contest ni bila nak start k. Stay tunedddd… ;))

Thanks for reading 😉
Hubungi saya di :
Facebook : Mashidayu Mohyi
No tel : 017 – 880 5272

SID No : 1208072

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.