Mencari Pengedar Aiskrim dengan Minima Kuantiti di Sekitar Kuala Lumpur

Assalamualaikum wbt
Semangat pagi ini nak menulis blog kerana pagi2 dah dapat panggilan dari seorang uncle cina ni. Beliau dok tanya saya berkenaan dengan pengedar Sotong Raja yang saya makan di kedai Brotherhood baru-baru ini. Boleh baca blog nya disini Nasik Lemak Sotong Raja . hihi saya bukan pengedar Sotong Raja. Tapi saya adalah pengedarrr…. jeng jeng jenggg hihi
PENGEDAR AISKRIM!!

Pakej Aiskrim Murah untuk Majlis Perkahwinan, Akikah, Hari Jadi dan sebagainya. Pakej Aiskrim di Kuala Lumpur, Selangor dan Negeri Sembilan.
Tekan link whatsapp ini
Wasap.my/601131911064
Wasap.my/601131911064


Sebelum ini saya berkolaberasi dengan abang saya dalam penyediaan aiskrim untuk jenis hard aiskrim yang famous tu. hihi boleh dikatakan famous jugak lah, sebab apa tau? jom tengok IG ni AMANDA_AISKRIM . 
Call : 011-3191 1064
wassap tekan link ini terus www.wasap.my/601131911064

Call : 011-3191 1064
wassap tekan link ini terus www.wasap.my/601131911064

Call : 011-3191 1064
wassap tekan link ini terus www.wasap.my/601131911064
Call : 011-3191 1064
wassap tekan link ini terus www.wasap.my/601131911064

Alhamdulillah, dengan servis yang ditawarkan memberi kepuasan hati kepada pelanggan kami. Dari majlis kecil-kecilan, majlis besar-besaran, majlis korporat hinggalah kemajlis hari jadi pun kami sedia serve untuk anda semua. 

So nak tau pakej-pakej menarik yang murah-murah, tak mahal dan affordable tu? 
Jom tengok INTAGRAM / FACEBOOK PAGE  nih 
Call : 011-3191 1064
wassap tekan link ini terus www.wasap.my/601131911064

PAKEJ AISKRIM JIMAT/STANDARD
(6 PERISA, KON MEDIUM)
200 KON RM 200
300 KON RM 290
500 KON RM 430
800 KON RM 600
1000 KON RM 780

Call : 011-3191 1064
wassap tekan link ini terus www.wasap.my/601131911064
PAKEJ JIMAT GILA
(6 PERISA, KON MINI)
300 KON RM 260
500 KON RM 380
700 KON RM 500
1000 KON RM 650
Call : 011-3191 1064
wassap tekan link ini terus www.wasap.my/601131911064
PAKEJ PREMIUM
(PERISA PREMIUM, KON WAFER/SAIZ BESAR)
100 KON RM 120
300 KON RM 320
500 KON RM 490
700 KON RM 68
1000 KON RM 900
Call : 011-3191 1064
wassap tekan link ini terus www.wasap.my/601131911064
PAKEJ TERMURAH
Anda nak bajet-bajet. Mudah je.
Kami sediakan aiskrim, anda cedok atau scoop sendiri.
Belajar 5 minit dengan kami dan pandai nak cedok sendiri.
Harga jauh lebih murah dan lebih jimat.
(EQUIPMENT PROVIDED, TAPI PERLU SELF SERVICE)
200 KON RM 180
300 KON RM 200
500 KON RM 300
700 KON RM 420
1000 KON RM 600
Call : 011-3191 1064
wassap tekan link ini terus www.wasap.my/601131911064
PAKEJ BABY CUP.
Ready made aiskrim
Lebih mudah
1 pieces RM 1.00
addtional RM 30
Call : 011-3191 1064
wassap tekan link ini terus www.wasap.my/601131911064
Pakej Lain-lain bertaraf hotel 5 bintang??
Aiskrim Roti
Pulut Aiskrim
AIksrim potong
Aiksrim batang
Wafer Aiskrim
dan macam-macam lagi??

HIHI saya pulak yang excited sebab dah lama tak makan aiskrim walau setiap minggu serve aiskrim sana sini. Jadi siapa yang sangat berminat nak dapatkan pakej-pakej aiskrim yang istimewa, ditanggung halal, buatan bumiputera. Lagi satu servis kami dijamin tiada hidden charge. Bermakna harga yang kami tawarkan adalah fixed dan tiada penambahan harga. Jangan risau k? Area Klang Valley, KL, Shah Alam, Klang, Kuala Selangor kami cover. Area luar pun boleh, tapi kene kira mileage siket laa… hihi Tapi dont worry keh. Komfem anda tak menyosal, pape pun tengok2 ig tu dulu ye. Updated setiap minggu!! 

Bolehlah hubungi saya seperti dibawah :

Thanks for reading 😉
Hubungi saya di :
Call : 011-3191 1064
wassap tekan link ini terus www.wasap.my/601131911064

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.