** mY ConvocaTion **

Assalamualaikum….

Alhamdulillahhh….

akhirnya tercapai juga impian aku untuk memperoleh segulung ijazah…convocation aku akn berlangsung pd 12/8/09 jam 3petang..so kawan2 yg nk tngk online perjalanan majlis convosation aku nti bleh click kt url bwh tu pd tarik n jam yg dh nyatakan..so korang bleh la negok aku wat catwalk..hehe…
walaupun happy tp aku still sedih ar..coz sis aku n her famly x smpat blik ke Malaysia tuk sama2 memeriahkan convo aku kali ini even yg lepas pon die xdatag… 🙁 cedih2…tp tu ar..aku nye convo ari rabu ptg so ari bekerja…hope b.cik n kak lin bleh datg n jugak si kecik najwaa…

http://www.usm.my/webstreaming/aan/

6 comments

  1. hr rabu ni aku akan nantikan ko muncul amik segulung ijazah ko tuh tif..bangga aku ngan kejayaan yg ko perolehi skrg nie….semoga rezeki ko lepas nie akan terus bersinar…aku iringi ngan doa…luv so much mydear fren…

  2. tengok apa nya, tahun nie depa pakai WMP plak, celah mana nak donlod, ak pon xtau…huhu….apa2pon, congrats skali lg….hhehe…pasnie masters plak..pas masters, insyaALLAH, kita wat PhD sama2 naaa…ngee~ =)

  3. Tu ar Kirah dh le live xde plak ulangan2 nye..frust aku nk negok akunye catwalk..kuang3.. Tp pic ats stage cam hampes skit..nmpk pp aku yg gebu je mate aku yg melentik xnmpak..waaa.. X pro lngsung cameraman nye..insyaAllah master bkal menyusul bl n dimana tungu n lihat je… Anyway thanx ye Kirah 4 evrything..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.