Myvi Pink?

ok.ni adalah Handphone Samsung Corby aku ye..kaler pink okay.amat sesuwei dengan perwatakan aku yang lemah lembut….KE?
ni pulak adalah kereta Myvi Special Edition aku..eh?bukan bukan…tapi bakal menjadi kereta aku satu hari nanti.lom beli lg maa..

jadiks…bile agaknya aku dapat merasa kereta nih?KENAPA?sebab dye kiyut mcm handphone aku jugeks..hadoii..makk pinjam duit ley?aish nak beli kete ni..nak yg ni gak!!(sambil kelip2 mata)LEMPANG?

3 comments

  1. perghhhh….cun jgk… aku pn nk jgk… tp aku geli la plak kete warna pink…nmpk girly sgt…hee..

    kieron

  2. soffya…hehe copy la..sy pun copy dr perodua..gamb nih..ngeh ngeh..

    kieron..cun beb…smart klu girl pakai..hadoi..aku da brcita2 ni…klu aku kata aku nak…kompem ak akan dpt kan gak..lalala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.