** Next Step **

Assalamualaikum semua..

Alhamdulillah bisnes coklat yang baru aku berjinak-jinak makin mendapat sambutan. Ada di kalangan ahli keluarga, saudara mara dan juga para pelanggan. Ini membuatkan aku bertambah-tambah le semangat untuk memajukan lagi bisnes coklat aku ini..Rezeki Allah..

So dah selesai aku siapkan tempahan-tempahan untuk Mother’s Day & Teacher’s Day, so next step untuk entry kali ini ialah……………………

SILA SIAPKAN TEMPAHAN MENJAHIT BAJU!!! yeeaaaa……

Dalam aku berbisnes coklat, aku juga asalnya menjahit baju terutama baju kurung n kurung pahang…buat masa ini la..thanx 2 along n mama sebab jadi customer tetap aku sampai ader yang percaya n tempah dengan aku pulak…nanti-nanti mana tau terer pulak wat baju fesyen lain kan..haha…tapi aku dah berjaya menjahit sehelai blouse muslimah untuk diri aku sendiri..so pas ni x yah ler nak beli kat kedai-kedai tu..kadang-kadang harga nye…alahaiii..mahal sehh…tengok fesyen cam bleh wat sendiri jer..ewahh..yang simple-simple la, janji cun..ahakkss..

Aduhai…banyak lagi ni baju yang tak terjahit..kena amik mood gak nak potong n menjahit ni..bukan bleh buat 2 3 min then g wat benda lain..menjahit ni sebenarnya.. kena amik masa yang lama duduk berteleku depan mesin n jaahhhiiittttt…huhu..

CoratCoret: Kena siap sebelum cuti sekolah..kan banyak kenduri pas ni..ahakkss…Alhamdulillah
obj=new Object;obj.clockfile=”0023-ltgreen.swf”;obj.TimeZone=”GMT0800″;obj.width=130;obj.height=130;obj.wmode=”transparent”;showClock(obj);

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.