** Officially My New Chocolate Blog **

Assalamualaikum semua..

Aduhai…lama sungguh tak update belog ni..bukan apa…busy la…huhu…ok just nak mention pada kawan-kawan semua yang aku dengan rasminya ada membuat bisnes secara online. bisnes ape tu??haha… tajuk entry pon dah cakap kan lagi aku mau soal ke..ape lah…

Homemade chocolate yang di buat sendiri oleh aku. so dapat la juga income kan..so di sini aku nak memperkenalkan blog rasmi untuk bisnes coklat aku http://dhomemadechocolate.blogspot.com

so sila la berkungjung kalau sapa-sapa yang berminat untuk tempahan di kawasan-kawasan yang berhampiran.. kalau yang jauh pon buleh kalau sudi datang ambil di depan pintu rumah aku..hehe…
obj=new Object;obj.clockfile=”0023-ltgreen.swf”;obj.TimeZone=”GMT0800″;obj.width=130;obj.height=130;obj.wmode=”transparent”;showClock(obj);

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.