Aiskrim Di Majlis Ringkas anda untuk 300 Jemputan

Kami menyediakan khidmat membekalkan aiskrim untuk majlis ringkas. Majlis ringkas disini bermakna untuk jemputan yang tidak lebih dari 300 orang. Kerana saya pasti ramai diantara anda inginkan dessert aiskrim untuk majlis ringkas anda kan? Contohnya seperti majlis :

  • Majlis Pernikahan
  • Majlis Pertunangan
  • Majlis Akikah
  • Majlis Hari Jadi
  • Birthday Party
  • Open House/ Rumah Terbuka
  • Majlis Cukur Jambul
  • House Warming
  • Dan lain-lain lagi majlis
Tapi, syarat-syarat untuk 300 kon ini anda haruslah SELF SERVIS sendiri. Senang je nak skoop aiskrim ni. Anda cuma perlu sediakan meja rendah sahaja. 

PAKEJ 300 KON : AISKRIM KON (SELF SERVIS)
Kami akan hantarkan set lengkap untuk 300 orang atau kebawah. Berikut adalah item-item didalam pakej ini :
  1. 1 tong Aiskrim cukup untuk 300 jemputan
  2. Kon saiz medium 300 pieces
  3. Dry Ice sebagai ejen kekal lama sejuk
  4.  Skoop aiskrim
  5. Bekas air untuk rendam skoop
1 tong aiskrim
Sugar Cone – Rangup dan sedap macam cornetto
Scoop pun kami sediakan
Dry Ice untuk kekalkan kesejukan
Untuk pakej ini kami akan ajar bagaimana skoop aiskrim ini. Hanya 2 minit je. Lepastu boleh skoop sendiri. Senangkan dan lebih jimat!
Nak tahu harga? boleh wassap saya di 
+60178805272 AYU

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.