Program Y.E.S untuk Ahli Baru Shaklee

Ok, lepas sahaja korang yang mendaftar sebagai SID Shaklee (terutama yang mendaftar within bulan May hingga Oktober 2015 ni) korang automatik akan termasuk kedalam Program Y.E.S. hihi korang jangan la takut dengan program ni malah harus berbangga sebab orang lama yang mendaftar tak dapat nak menikmati Program YES ini. Program ni mempunyai kebaikan yang melampau-lampau. Haha

Program Y.E.S : Young Entreprenuer System ada 5 Insentif 

Jom tengok satu per satu :

1. Free 1 botol Vita-lea Shaklee sempena 100 tahun Multivitamin Terbaik dunia : Sesiapa yang mendaftar menjadi ahli Shaklee dan ingin membeli apa-apa vitamin yang ada di Shaklee, automatik korang akan menerima sebotol Vita-Lea Shaklee.

2. 100% Enrollment Bonus (bermakna: double tunai, 100%) untuk peserta yang memenuhi syarat 100% EMI (Enrollment Matching Intensife). 

Contoh : jika EMI korang layak mendapat hadiah tunai RM 700, tetapi melalui program Y.E.S ini, Shaklee akan bayar kepada korang RM 700 + 100% iaitu bersamaan RM 1400 pada bulan ini.

3. YES Rank Up Bonus : Insentif yang ini akan korang dapat setiap kali korang naik rank. Let say : 

Jika korang naik Supervisor, Shaklee akan berikan hadiah RM 200

Jika bulan depan effective (maintain) Supervisor, Shaklee akan berikan hadiah RM 500

Begitulah seterusnya dan seterusnya sehinggalah korang mencapai Master Koordinator. Wahhh!! best betul. Banyak cash yang Shaklee akan bagi. 

4. 4 Set Wellness Pack : yang paling famous, terlaris dan berkesan boleh didapati dengan harga tanpa GST. Kan ke murah tu??!

5. YES Matching Bonus Insentif : Hadiah atau bonus dari 10% hingga 50%. Ok, senang kita bagi contoh 
Jika bonus korang bulan ni akan dapat RM 1000, Shaklee akan tambah lagi 50% bonus korang tu. So korang akan dapat RM 1500. Best tak best tak?? (aku bukan apa, aku pon nak dapat jugak hihi)
6. YES Recognition & Cash Reward : korang akan dapat bila mana korang berjaya memenuhi segala kriteria dan syarat-syarat yang dikehendaki oleh Shaklee dan berjaya menjadi Master Koordiantor dalam masa 13 bulan selama berlangsungnya Program YES ini dan korang akan dapat WANG TUNAI sebanyak RM 18,000.00!!! Banyaknya! (aku pulak eksaited)
Memang menarik sangat program yang dijalankan oleh Shaklee ni. Terutama mereka yang ingin menjalankan bisnes sendiri tanpa modal yang besar tetapi pulangan yang cukup lumayan. 
So jika anda yang berminat untuk bersama saya mengejar cita-cita menjadi jutawan muda dalam masa 13 bulan, hubungilah saya. Saya yakin dan teramat confident dengan Shaklee kita mampu ubah duit gaji kita dengan cara kita sendiri. Dan jika ada pertanyaan mengenai apa sahaja Program Y.E.S ini boleh juga direct hubungi saya. Ok. Saya dah setahun bekerja bersama Upline saya iaitu Master Hadhatina iaitu pemegang pingat Presidential Master 3 tahun berturut-turut. So dengan bantuan beliau saya boleh bantu diri saya dan anda juga 😉 (rasa macam motivator pulak cakap camni. tapi saya SERIUS)
Hubungi saya di :
Facebook : Mashidayu Mohyi
No tel : 017 – 880 5272
SID No : 1208072
Thanks for reading 😉

3 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.