** Salam Ramadhan untuk semua **

Assalamualaikum kwan2..hope korang semua sihat2 hndaknye kan..almaklumlah skrg ni kan masih lgi isu H1N1..smbil2 dngar lgu raye amik mood mngarang entry arini psl bln pose yg bakal menjelang xlm lg.. ๐Ÿ™‚ raseny x trlalu awl dh kan nk ucap selamat berpuasa bg umat Islam di seluruh Dunia x Kira d mana kawan2 b’ada skrg..So tinggal baper Ari je lgi dh nk pose.ikut kan dlm kalendar sabtu ni bersamaan 22/8/09. Pd kawan2, sepupu sepapat yg blm lgi ganti pose tu elok2 la korang ganti cpt2 ek nti x smpt plak dh kn byr fidyah..hope pose Kali ni boleh la kite semua pose full kn even xkan bleh nye..huhuuu..almaklumlah kaum wanita kan dpt kuota ‘ cuti khas’..di bln pose ini jugaklah kite kn tingkatkan lgi Amal ibadah kita.mana yg taun sblm ni x smpat nk g solat terawih so Ramadhan Kali ini Mari lah kite ramai2 melakukannya..insyaAllah..ishh..xsabar nk pose rasenye nk g solat terawih..umah aku betul2 dpn msjid..lintas jln je..suasana kt masjid memang meriah..dngan keletah kanak2 yg seronok brmain jmp kwn..n selalu ape yg aku dpt lihat bg kaum2 wanita yg g trawikh dpn umah aku ni…awal2 pose mmg penuh ko..smpai Tรถk Siak masjid kn bukak lgi 1 langsir sbb pnuh..tp dh nk sminggu last tu mkin kureng tp msih ader la jgk yg dtg kan…hehe..yg xdtg sure kalau uzur pon ade plak yg bz wizi wat kueh raya or Jahit lngsir umah yg xsiap ke kemas2 umah ke..mklumlah semua sdang smngat nk mnyambut syawal yg bkal tiba..wahhh..citer bab raye dh ke.. Yg tu nti nk dkat raye bru kite bukak entry..Kalau korang nk tahu setiap mlm Ada hikmahnya..so ini sajelah peluang yg kite ade n perlu rbut bersama2..bnyak keistemewaanya bnyk fadilat yg akn kite peroleh..insyaAllah..Di Harap dgn kehadiran Ramadhan yg bakal tba bbrapa hri lgi lbih menguatkan keimanan & ketaqwaan kita dlm mnjalani ibadah puase shari2….InsyaAllah….Amin…

2 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.