** seMoga CepT seMbuh **

Assalamualaikum semua….

entry kali ni x d rancang ok…dah siap2 kad knduri yg ak design tu n dh d send pd kedai tuk d cetak…skrng ni baba Kausar ak pngil Pak Caq, tlah d masukkan ke hospital sbrng jaya wad 5…dah nk dkat 2 weeks la pak caq ak ni ckit sbb injab jntung die terbukak 1..so kakak kezen ak dh nk wat apointmnt ngan IJN KL…n kblkangan ni pak caq dh nmpk ok skit just x lalu makan jer…klau uols n tau..pak cak ak kurussssss lah sngat..ak pimpin die pon bleh rase tulang nye…so dis morning depa tpksa bwk g hopstal gak coz tngk keadaan pak caq x bper nk elok…

so bl dh bwk g hsptal tu depa masukkan air..bg tnga blik…iyerlah..dh baper ari x lalu mkn kn..wisau nye…dah le kausar nk knduri next month…xbper minggu dah…die pon de ckp kat ak nk tunda je wedding die…tp hope pak caq akn cpt smbuh hndaknya…

marilah kita bersama2 berdoa kpd Allah s.w.t agak pak caq cpat smbuh n sihat semula…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.