Set Kulit shaklee

Assalamualaikum semuaobj=new Object;obj.clockfile=”0023-ltgreen.swf”;obj.TimeZone=”GMT0800″;obj.width=130;obj.height=130;obj.wmode=”transparent”;showClock(obj);

   Raya yang bakal menjelang tidak lama lagi.. Tinggal beberapa hari saja lagi.. Time raya ni la nak jumpa dengan saudara mara yang jauh dan dekat.yang dah lama tak berjumpa.. Macam-Macam cerita la nanti Akan keluar Dari kisah dulu hingga kini..Mungkin salah satu dari topiknya ialah “eh… Bila lagi ni?” Haha…  In sya Allah Ada tu jodoh saya Allah simpan sekejap untuk saya.. (^__^) 
       Ok time raya ni sure semua nak Kulit cantik halus mulus.. Nak kurus slim melim… Hari ni saya nak share set Kulit cantik yang saya amalkan.. 
SET KULIT BASIC 
——————————
Apa yang Ada dalam set Kulit basic?? 
1. Sustained Release Vitamin C Plus
2. Vitamin E Complex 
3. B- complex 
4. Energizing Soy Protein (ESP) << WAJIB untuk set Kulit

1. Sustained Release Vitamin C Plus
         1biji Vita C(500mg) bersamaan 7 setengah biji Oren.. Wawww!! Banyak ye nak makan Oren dalam sehari… Tak perlu susah-susah.. Ambil Vita C sudah mencukupi.. Vitamin c berfungsi untuk mengikat kolagen bawah kulit. Kulit nampak lebih anjal.. Bila usia makin meningkat kolagen di dalam Kulit semakin hilang sikit Demi sedikit.. untuk kaum wanita khususnya umur meningkat lagi risaukan masalah Kulit. Takut sangat orang pangil mak Cik sedangkan umur baru 30-an.. Sedihhnya rasa hatikan… Nak peneranggan lebih klik Vita C  

2. Vitamin E Complex
         Sehari Ambil sebiji je. Sebotol Ada 120biji.. So boleh tahan berapa lama ye??? Aduhhh2… 4bulan tu boleh tahan untuk vitamin E..
         

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.