Skincare Selamat Dan Berkesan Yang Terbaik WAJIB Cuba

Skincare Selamat Dan Berkesan Yang Terbaik WAJIB Cuba. Betul ke YOUTH ni Skincare Bebas 1500 bahan kimia?Selamat ke guna tak macam produk timbang kilo? 

Ok,  tahu tak Youth sebenarnya terdiri dari 8 paten dan paten diproses, jadi setiap produk Youth tu ada formula spesifik untuk tangani macam-macam faktor contoh salah satunya ialah penuaan. 

APA PERBEZAAN YOUTH SKINCARE BERBANDING SKINCARE YANG LAIN?

1. Tidak seperti skincare biasa di pasaran, teknologi canggih dalan penghasilan YOUTH skincare ni mampu menangani penuaan di permukaan denga memberi fokus kepada tahap sel kulit kita.
2. Dengan menggunakan Teknologi Patent-Pending Youth Complex yang membantu mengaktifkan protein bagi menjana semula sel-sel kulit bagi menghasilkan lebih banyak

APA KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE?

1. Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 ‘patent pending’
2. Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 2500 jenis bahan kimia berbahaya

3. Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit
4. Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100%

KANDUNGAN SEMULAJADI YANG ADA DALAM YOUTH JADIKAN SKINCARE INI SELAMAT DAN BERKESAN

1. LOTUS JAPONICUS. 

Shaklee gabungkan lotus japonicus ni dengann Youth complex untuk aktifkan protein youth yang penting untuk menjana semula sel bagi menghasilkan lebih banyak kolagen, elastin dan fibrilin.

2. APPLE STEM CELL EXTRACT

Fungsi apple stem cell ni adalah untuk aktifkan dan mempercepatkan lagi pembaharuan sel kulit. 

3. SCHISANDRA CHINENSIS 

herba ni untuk legakan keradangan dan gatal pada kulit kita. Dan herba ni bagi kulit korang subur gitu, dengan vitamin semulajadi dan antioksida sekaligus menyokong struktur kulit korang. 

4. VITAL REPAIR COMPLEX 

bagi nutrien antioksida dan vitamin penting supaya dapat menghalang radikal bebas yg jadi punca kulit rosak dan menggalakkan tumbesaran sel sihat. 

SET LENGKAP YOUTH SKINCARE

Ok sekarang kita tengok apa yang ada dalam rangkaian skincare Youth ni. Dalam set lengkap, ada 6 item. 

1. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER SEBAGAI PENCUCI MUKA

2. PERFECTING SKIN TONER

3. YOUTH ACTIVATING SERUM

4. AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50 SEBAGAI PELEMBAP SIANG DAN SUNBLOK

5. ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – RICH SEBAGAI KRIM MALAM

6. RADIANCE C + E

JOM TENGOK HASIL SEBELUM DAN SELEPAS GUNAKAN SKINCARE YOUTH


So imagine kulit kita akan kulit lebih muda. Dah la muda dah , dia tolong pulak untuk kekalkan dan memperbaiki tisu kulit kita supaya nampak lebih berseri dan lembut. Skincare Youth memang terbukti selamat dan berkesan!
Dijamin bila guna YOUTH, Korang akan rasa syok je, semua orang akan dok pandang je muka korang tu. Glowing dan Flawless. 
Paling best semua jenis kulit boleh pakai Youth ni. So siapa yg pakai Youth ni memang 100% shaklee jamin kulit korang akan dapat effect best! Dan effect tu sgt cepat tau! seawal SEMINGGU! Paling penting ianya SELAMAT DAN BERKESAN
Jom dapatkan skincare selamat dan berkesan ni. Korang wajib cuba! Youth skincare. 
More info, boleh terus whatsapp Isma okay✨New Stock available.✨Postage hari hari✨COD SHAKLEE area Seremban
Regards,Pengedar Top Shaklee Malaysia,http://jomtanyaisma.wasap.my/Trusted Shaklee Seller since 2013012 671 6961IG : @almaricantikdotcomFB : Isma LyezaFB Page : AlmariCantik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.