tetek lum tumbuh da pandai raba raba

assalamualaikum..first time entry aku bg salam.al maklum la tajuk entry da sedimikian rupe.sory ye.hukhuk
hadoii apa nak jadi budak sekolah zaman skng!!
baru2 ni haku punye sekola buat Hari Akademik iaitu hari ko nak sampai kan repot kad kat parents2 pastu ngko leh la uat sesi ngumpat dan luah segala yg terbuku di sanubari ngko pasal student tu pd mak bapak dye!huh..kira hari kejam sedunia la. masa ni la ngko tau langit tggi or rendah ye tak..aku akan citer segala gala nya pade bapak ko pangai ko kat skola.muahaha..syorgaa!!
fine.tolak tepi pasal tu.so dpendekkan cter..u all nak tau apa jadi masa hari tu?

::sesi meraba raba::
seyes okay aku tak tipu.aku cbuk layan parent2 dtg kat kelas..dorang2 yg durjana si mangkuk ayun ni leh lak berkumpul kat blkg main raba raba.yg laki bg pompuan pegang anu dye..yg pompuan bg laki tu pegang tetek dye.cilaka punya budak.
mmg aku marah.kenape?sebab baru tingkatan satu da pandai keji camtu..huh..so nak tau apa aku akan buat??sampai skng dorang masih lg ingat aku tak nampak perbuatan keji dorang.ko tgu okay.tgu.balasan kamu kamu di donia ni akan tiba.
first….aku akan repost pd guru disiplin yang paling garang di donia ni..sapa lagi..cekgu RAHMAN!tgu ko.
second…before aku serahkan kau di muka pengadilan,aku akan jumpa kau dulu kat bilik kaunseling.kasi bernanah telinga kau dgr caramah aku.
third…aku akan coll mak bapak ko! 
nak gaduh?jom…damn!!bodo baik laki baik pompuan.dua2 bodo.dtg sekola suh belaja.ko men raba raba.kecik kecik taknak mampus.da besar men raba raba.!oohh beratnya tanggungjawab seorang guru utk didik mereka menjadi manusia~!! ohh tidakk..oohhh..
abes da citer.
p/s jgn harap aku nak letak gambar mcm dlm tajuk tu dlm entry ni.LEMPANG?

13 comments

  1. cikery…tau takpe..mmg terbaek dr ladang..panas hati aku.huhu
    pelat..yeke?takpe..tak lama lg aku ajar ckup..haha
    redriben…betul…ectely bende ni seyes happened..hmm…so how?reality..
    nina..tau tkpe..rasa nak tikam je..tu la..beratnya tugas guru..huh

  2. L…tu la pasal..selama ni ai bace kat paper je..now see…dpn mata ha!! hadoii..

    roy..jgn la takot..hehe cikgu standard la garang..;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.